المقادير:
بطاطس مقطعة[center]
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
الخضروات (ساق كرفس، جزرة و بصلة).. و تقطع مكعبات صغيرة
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
ملعقة دقيق
3 ملاعق زبده أو زيت
ملعقة زعتركوب صوص اللحم
لحم مفروم
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
الطريقة:
توضع مكعبات البطاطس فى ماء مع الملح و الكمون أو أى توابل من
اختيارك و تغلى حتى النضج.. و اتركيها جانبا
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
سخنى الزبدة على النار
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
أضيفى الجزر و البصل و الكرفس و حمريهم
النار و اتركيهم عليها حتى يحمروا..
ثم
أضيفى اللحم المفروم
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
استمرى فى التقليب
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
عندما يأخذ اللحم اللون البنى.. ميلى الحلة و تخلصى من الزبدة الزائدة
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
أضيفى ملعقة الدقيق مع التقليب
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
أضيفى صوص اللحم و الزعتر و ملح و فلفل أسود و اتركيها على النار
حتى تنضج تماما
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
أثناء نضج اللحم اهرسى البطاطس المسلوقة
احضرى صينية و ضعى اللحم و الخضروات فى قاعها
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
ثم البطاطس المهروسة
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
قطعى قطعة زبدة قطع صغيييرة و أنثريها على الوجه مع الفلفل الأحمر(و
يمكنك وضع شيدر مبشور أو موتزاريلا
ادخليها الفرن و اتركيها حتى يحمر الوجه
وده الشكل النهائي للصينية
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
ان شاء الله تعجبكم
بطاطس مقطعة[center]
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
الخضروات (ساق كرفس، جزرة و بصلة).. و تقطع مكعبات صغيرة
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
ملعقة دقيق
3 ملاعق زبده أو زيت
ملعقة زعتركوب صوص اللحم
لحم مفروم
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
الطريقة:
توضع مكعبات البطاطس فى ماء مع الملح و الكمون أو أى توابل من
اختيارك و تغلى حتى النضج.. و اتركيها جانبا
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
سخنى الزبدة على النار
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
أضيفى الجزر و البصل و الكرفس و حمريهم
النار و اتركيهم عليها حتى يحمروا..
ثم
أضيفى اللحم المفروم
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
استمرى فى التقليب
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
عندما يأخذ اللحم اللون البنى.. ميلى الحلة و تخلصى من الزبدة الزائدة
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
أضيفى ملعقة الدقيق مع التقليب
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
أضيفى صوص اللحم و الزعتر و ملح و فلفل أسود و اتركيها على النار
حتى تنضج تماما
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
أثناء نضج اللحم اهرسى البطاطس المسلوقة
احضرى صينية و ضعى اللحم و الخضروات فى قاعها
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
ثم البطاطس المهروسة
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
قطعى قطعة زبدة قطع صغيييرة و أنثريها على الوجه مع الفلفل الأحمر(و
يمكنك وضع شيدر مبشور أو موتزاريلا
ادخليها الفرن و اتركيها حتى يحمر الوجه
وده الشكل النهائي للصينية
[URL="http://www.qzal.net"]مركز تحميل الصور[/URL]
ان شاء الله تعجبكم